Warning ! This ad has expired. The product or service is not more available (may be)

Dé campingwinkel van Nederland

2 jaar geleden 447 gezienAlboraya Zakelijk
  • img
Soort Kampeerwinkel
Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving


Meer dan 20.000 camping- en outdoorproducten

Net als jullie houden wij van reizen, wandelen, buitensport en kamperen. Die passie zie je terug in alle artikelen die we heel bewust voor je selecteren. Bij Vrijbuiter vind je o.a. kampeertenten, camper- en caravanproducten, wandelschoenen, tuinmeubels, wintersportartikelen en (outdoor)kleding. Kwaliteitsproducten die zijn gemaakt met aandacht voor de natuur, en die jou als het goed is weer terugbrengen in de natuur.

Even op vakantie in onze 4 megastores en webshop

Kom langs in onze kampeerwinkels in Roden, Zaandam, Roermond en Gouda. Die hebben we zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Bestel je liever in de webshop? We leveren snel en over retourneren doen we niet moeilijk. Als je je binnen 90 dagen bedenkt, vinden we ‘daarom’ een prima reden om je tent terug te sturen. Daarin ‘wandelen' we je graag tegemoet.

Onze specialisten helpen je graag!

De artikelen die we verkopen leren we door en door kennen, zodat we jou optimaal kunnen helpen bij het maken van je keuze. Dat doen we tussen de schappen, aan de telefoon, met inspirerende blogs en in de webshop. We hopen dat jij je thuisvoelt bij Vrijbuiter. Om dat te bereiken zijn we vooral onszelf. Professioneel, en toch persoonlijk. Commercieel, maar vooral ook eerlijk. En liever niet te serieus.

Samen buiten, samen Vrijbuiter...

Bij Vrijbuiter hopen we je te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan. We zien jullie dan ook graag op de camping, tijdens die avontuurlijke trekking of bovenaan de piste. Maar ook op productniveau vinden we ‘samen’ heel belangrijk. Daarom vragen we je om een kritische review achter te laten nadat je een artikel hebt gekocht, of juist je blijdschap met ons te delen. Voel je vrij om mee te denken!


 

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.