FAQ & Regels

Hoe plaats ik een advertentie?

Het plaatsen van een advertentie is heel eenvoudig. Klik op de knop "PLAATS ADVERTENTIE" rechtsboven de pagina. Vul hier de betreffende gegevens in en plaats de advertentie..

Wat kost het om te adverteren?

Een publicatie op onze website is voor particulieren 100% gratis. Echter zijn er voor bedrijven en instellingen diverse mogelijkheden om tegen zeer scherpe tarieven te adverteren. Zie voor meer informatie het menu "adverteren bedrijven"

Als ik een advertentie plaats, krijg ik dan ook meer spam-e-mails?

Dit is zeer onwaarschijnlijk aangezien het e-mailadres op niet zichtbaar ingesteld kan worden via onze site. Op deze manier ontvangt je dus vrijwel geen spam.

Hoe lang blijft mijn advertentie op de website?

Over het algemeen wordt een vermelding automatisch gedeactiveerd vanaf de website. Je ontvangt een e-mail vóór D-Day en een andere op de dag van deactivering. Je hebt dan nog de mogelijkheid om de vermelding weer online te zetten door je aan te melden bij je account op onze site. Voor het verwijderen van een vermelding in bepaalde groepen dient een email naar onze support te worden gestuurd.

Ik heb mijn item verkocht in de categorie. Hoe verwijder ik mijn advertentie?

Zodra een product is verkocht of gehuurd, meldt je dan aan bij je account om de advertentie te verwijderen. Indien dit niet lukt kun je contact opnemen met [email protected]

Regels met betrekking tot het reageren op artikelen

Om het leuk en overzichtelijk te houden is het van belang dat we een aantal regels hanteren betreft het reageren op artikelen op de website.

  • Respect en begrip voor elkaar
  • Niet schelden
  • Discussiëren mag, maar hou het netjes en zinvol
  • In geval van spam wordt je direct verwijderd
  • Geen aanstootgevende berichten/foto's van ongelukken
  • Heb je klachten of ben je het ergens niet mee eens? Ga dan niet een "klacht" bericht plaatsen bij een artikel, maar neem contact op met [email protected]
  • Hou het vooral gezellig en leuk

Reclame is NIET toegestaan in reactie op een artikel op de website. Tevens is het NIET toegestaan om facebookgroepen en/of facebookpagina's te delen. Indien je van mening bent je niet aan deze regels te hoeven houden en je toch reclame/promotie berichten plaatst dan zullen wij deze per direct verwijderen en je IP-adres, account en dergelijke blokkeren. Wij zullen je hier verder niet over informeren en een herstelprocedure is niet mogelijk.

Wil je ergens reclame voor maken of iets promoten? Dat kan uiteraard maar neem daarvoor contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected].