Privacy & Cookiebeleid

Jouw privacy is een belangrijk onderdeel van onze relatie met onze bezoekers. Het beschermen van je privacy is slechts een deel van onze missie om een ​​veilige webomgeving te bieden. Bij gebruik van onze site, inclusief onze diensten, blijft je informatie strikt vertrouwelijk. Bijdragen op onze website staan ​​open voor het publiek; dus plaats alstublieft geen persoonlijke informatie in je omgang met anderen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor dergelijke acties, omdat het je eigen verantwoordelijkheid is voor een adequate en veilige bericht inhoud op onze site. We zullen je informatie niet delen, verhuren of delen met derden.

Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen wij technische informatie over je computer en hoe je onze website bezoekt en analyseren informatie zoals het internetprotocol (IP) -adres van je computer, het besturingssysteem dat door je computer wordt gebruikt, de browser (bijv. Chrome, Firefox, Internet Explorer of andere) die je computer gebruikt, de naam van je internetprovider (ISP), de Uniform Resource Locator (URL) van de website van waaruit je komt en de URL waarnaar je vervolgens gaat en bepaalde operationele statistieken zoals het aantal keren dat je onze website gebruikt. Deze algemene informatie kan worden gebruikt om ons te helpen beter te begrijpen hoe onze site wordt bekeken en gebruikt. We kunnen deze algemene informatie over onze site delen met onze zakelijke partners of het grote publiek. We kunnen bijvoorbeeld de informatie over het aantal dagelijkse unieke bezoekers van onze site delen met potentiële zakelijke partners of deze gebruiken voor reclamedoeleinden.

Wanneer wij links of banners plaatsen op onze website van andere website, houd er dan rekening mee dat we geen controle hebben over de inhoud of praktijken of privacybeleid van die sites. We onderschrijven of aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het privacybeleid of de procedures voor het verzamelen van informatie van enige andere website dan beheerde sites van KMDC

We gebruiken de hoogste beveiligingsstandaard die beschikbaar is om je identificeerbare informatie op doorvoer naar ons te beschermen. Alle gegevens die op onze servers zijn opgeslagen, worden beschermd door een beveiligde firewall voor ongeoorloofd gebruik of activiteit kan niet plaatsvinden. Hoewel we ons uiterste best doen om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging door derden, dien je er toch bewust van te zijn dat er altijd een risico bestaat dat laagbedoelende personen een manier vinden om ons beveiligingssysteem te dwarsbomen of dat internettransmissies kunnen plaatsvinden. onderschept.

We behouden ons het recht voor om zonder voorafgaandelijke kennisgeving delen van ons privacybeleid op elk moment en van tijd tot tijd te wijzigen, aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. Deze wijzigingen worden openbaar op onze website geplaatst. Wanneer je onze website bezoekt, gaat je akkoord met alle voorwaarden van ons privacybeleid. Door het gebruik van deze website blijf je akkoord met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden van ons privacybeleid, moet je stoppen met het gebruik van onze website.