Warning ! This ad has expired. The product or service is not more available (may be)

Kampeertopper in Best

3 jaar geleden 878 gezienBest Zakelijk
  • img
Soort Kampeerwinkel
Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving


Kampeertopper is onderdeel van Coppens Rekreatie. Coppens Rekreatie is al meer dan 40 jaar een begrip in de caravanwereld. Begonnen op onze locatie in Helvoirt, later in Oisterwijk en nu in Best, willen wij u graag onze Brabantse gastvrijheid tonen en u laten ervaren dat een bezoek aan ons meer dan waard is.

1000m2 aan kampeerartikelen!
In onze webshop en winkel in Best vind je een ruim aanbod aan kampeerartikelen. We hebben een ruim assortiment met o.a. duizenden voortenten, luifels, autospiegels, fietsenrekken, movers, airco, verwarming, kampeerkasten, campingstoelen, slaapzakken en nog veel meer. Bovendien hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland en bezorgen wij je bestelling vanaf € 50 gratis bij je thuis!

Natuurlijk kan je onze kampeerspullen in de webshop bestellen. Maar als je liever persoonlijk advies of de producten in het echt wilt zien kom dan naar onze kampeerwinkel! Onze kampeerwinkel is gevestigd in het bekende koepelgebouw van Coppens rekreatie in Best (bij Eindhoven). Ben je op zoek naar een persoonlijk advies of wil je de producten gewoon in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons pand.

Ook aan de kinderen is gedacht. We hebben gezorgd voor een veilige speelhoek die garant staat voor vele uren speelplezier voor uw kinderen. U kunt dus rustig rondkijken en passen. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?


 

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.