Warning ! This ad has expired. The product or service is not more available (may be)

Een gezellig dagje uit!

3 jaar geleden 650 gezienMaastricht Zakelijk
  • img
Soort Kampeerwinkel

Omschrijving


Oprichting

Obelink werd in 1959 opgericht door Jan Obelink. Begonnen als eenmanszaak met 100m2 winkelvloer is de winkel uitgegroeid tot een zaak met meer dan 65.000m2 oppervlakte. Nu nog steeds een familiebedrijf en Jan Obelink is nog steeds als adviseur nauw betrokken bij de zaak.

Assortiment

Nergens anders in heel Europa vindt u zo'n compleet assortiment op het gebied van kampeerartikelen. Naast kampeerartikelen zijn er ook tuinmeubelen, barbecues en fietsen volop beschikbaar. Als wij het niet hebben dan bestaat het nog niet. Bijkomend voordeel is dat bijna alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn.

Scherpe prijzen

De succesformule is het kopen van grote voorraden in de winter. Hierdoor is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te bedingen. Dat zie je terug in de winkel. Daarnaast is het assortiment ongekend u vindt er alles op vrijetijdsgebied. In 2008 jaar is de winkel enorm uitgebreid zodat het nog overzichtelijker is. Het is ongelooflijk wat u onder een dak aantreft.

Onze medewerkers

Ooit begonnen als eenmanszaak, maar door de jaren heen is niet alleen de winkel zelf, maar ook het aantal personeelsleden sterk gegroeid. Door de ongedwongen en familiere sfeer binnen het bedrijf zijn veel personeelsleden gebleven en kunnen ze hun kennis en ervaringen overbrengen op klanten en nieuwe collega's. We beschikken inmiddels dan ook al over zo'n 700 jaar ervaring onder het personeel. Onze enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers hebben het 'Obelinkgevoel' en dat is de olie van dit bedrijf.


 

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.