Warning ! This ad has expired. The product or service is not more available (may be)

Meer dan 50 jaar ervaring als kampeerspecialist!

3 jaar geleden 762 gezienErmelo Zakelijk
  • img
Soort Kampeerwinkel
Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving


Het familiebedrijf is in 1965 gestart door Jan en Wilhelmine Hendriks en kreeg destijds de naam Hendriks Tenten. Na meer dan 50 jaar is het familiebedrijf uitgegroeid van een tentenmakerij naar een complete outdoor- en kampeerwinkel.

In onze kampeerwinkel vind je een compleet assortiment kampeerartikelen en tenten voor elke kampeerder. Familietenten en seizoenstenten maar ook voor de lichtgewicht kampeerder en bergsporter bieden wij een ruim assortiment aan. Tevens vind je bij Kampeerwereld Hendriks een speciale afdeling voor de hengelsporter waar hij alles vindt wat hij nodig heeft. Naast tenten en kampeerartikelen hebben wij ook een grote collectie kleding en wandelschoenen. Hier vind je bekende merken als Fjall Raven, Jack Wolfskin  en Meindl maar ook de wat minder bekende merken als Blue Seven, Killtec en Grisport. 

Onze webshop kampeerwereld.nl
Naast een prachtige winkel in Ermelo kan je ook online winkelen bij Kampeerwereld Hendriks. De webshop kampeerwereld.nl bestaat inmiddels alweer een aantal jaar en laat goed zien hoe breed het assortiment van Kampeerwereld Hendriks is. Bestellen bij de webshop gaat eenvoudig en wanneer een product op voorraad is en je besteld voor 17.00 uur, dan heb je de spullen de volgende dag al in huis, ideaal toch! Ook kan je op de webshop veel informatie vinden over merken, materialen en andere informatie over producten.

De diverse informatiepagina's geven je achtergrond info en helpen je bij het maken van een keuze in de webshop. Naast de webshop kampeerwereld.nl hebben wij ook nog de webshop van Hengelsport Hendriks en de online shop van Kerstwereld Hendriks. 


 

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.