Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Van 10 tot en met 14 oktober zijn zes beurshallen van de Jaarbeurs weer tjokvol gevuld met de nieuwste caravans, campers, handige vouwwagens en tenten tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder lezingen en workshops in het informatieve Kampeertheater en een interactief prijzenfestival. Diehard kampeerders kunnen daarnaast een nachtje overnachten op de pop-up camping; wegens succes van voorgaande editie kan er dit jaar weer met een caravan, camper, vouwwagen of tent overnacht worden op het parkeerterrein op het Jaarbeursterrein.

Ook de beginnende kampeerder kan op het event zijn hart ophalen: Op het ‘Camperen voor broekies-plein’ geven deskundigen van Weinsberg, Sun Living en Aveco Verzekeringen voor het tweede jaar op rij tips en praktische informatie. Helemaal gericht op de beginnende camperaar. Bezoekers die nog twijfelen over aanschaf, kunnen inspiratie opdoen op het Huurplein, waar diverse aanbieders staan voor de verhuur van caravans, (dak)tenten en campers. Kampeerliefhebbers die willen ontdekken hoe het voelt om in een camper te rijden kunnen bovendien een testritje maken rondom het terrein.

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of tent. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. Want Utrecht is niet alleen dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Het is óók de plek waar liefhebbers tientallen gadgets kunnen ontdekken die het kampeerleven gemakkelijker en leuker maken. Zo is er dit jaar wederom een Innovatieplein, waar de bezoeker een compleet overzicht treft aan de nieuwste trends ontwikkelingen op kampeergebied.

Praktische informatie
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2018 van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Koop hier je tickets