Camping de Nesse in Limmen (NH)

Camping de Nesse in Limmen (NH)

Camping de Nesse in Limmen(NH), is gelegen in een groene omgeving zonder echte boerderij.  Het is de minicamping van John en Nathalie Adrichem. Zij hebben 21 jaar geleden de camping opgericht. Begonnen bij de SVR maar nu al een aantal jaar lid van de VEKABO, minicampingcard en ANWB. In de begin jaren was het erg aftasten en werd er ieder jaar wel iets veranderd en verbeterd. Zo is in de loop der jaren de camping geworden zoals hij nu is. Van alle gemakken voorzien en helemaal van deze tijd.

De camping is vooral geschikt voor caravans en alle 23 kampeerplaatsen zijn minimaal 10 meter breed en zijn allemaal voorzien van een tegelplateau, waar de voortent overheen gezet kan worden (2,4 x 4,50 mtr). Door het tegelplateau heeft u altijd een schone en droge in stap en dat scheelt veel schoonmaakwerk bij het vertrek! Ook heeft iedere plaats een comfortzuil met water/stroom (6 A)/ afvoer en uiteraard is er gratis wifi. Tip als u een afvoerslang meebrengt van ± 7 meter, dan kunt u direct het water in de zuil lozen. Zowel het terrein en het sanitair ziet er verzorgd uit, zoals op de website goed te zien is.

Op de camping vindt u alleen toeristische plaatsen, dus geen seizoenplaatsen, geen grote groepen of jongeren, dat komt de vakantie sfeer ten goede vinden zij! Honden zijn op deze camping niet toegestaan en auto’s staan op een apart, ruim parkeerterrein.

De kleine camping ligt centraal in Noord Holland, gelegen tussen ‘zoet (Alkmaardermeer)  en zout (Noordzee strand) water’ en vlak bij de steden Haarlem, Alkmaar of Hoorn. 7 kilometer van het strand. Volop fietspaden en fietsroutes, die u ook zelf kunt uitstippelen dmv het uitgebreide knooppunten netwerk van Noord Holland. Vanaf de camping lekker fietsen naar bijvoorbeeld de Rijp of Egmond aan Zee. Castricum heeft een groot winkelcentrum & gezellig Centrum met diverse winkels en restaurants en is slechts 10 minuutjes fietsen vanaf de Nesse.

Op de Nesse komen vooral echtparen met de caravan die samen graag op vakantie gaan, die op zoek zijn naar een camping in een groene omgeving, maar zonder echte boerderij.  Die lekker op de fiets de omgeving willen ontdekken. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want dan weten gezinnen met jonge kinderen (tot  ± 8 jaar) deze nette minicamping inmiddels ook te vinden. Voor kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid. Zo is er een water & zand speelplaats, een speeltuin, pannaveld en recreatieruimte.

‘Gemak en genieten’ staat bij dit echtpaar hoog in het vaandel. Zij doen er veel moeite voor om de camping er altijd mooi bij te laten liggen en het de gasten naar de zin te maken en doen alle werkzaamheden samen. Daar hebben zij erg veel plezier in! Zij willen zich onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door de gasten gewaardeerd. Dat werd in 2016 bevestigd, toen zij beloond werden met een gouden Zoover award! De Nesse was verkozen tot populairste charme camping van Nederland!

Kijk voor meer informatie op: www.campingdenesse.nl