Soof Pop-Up

Soof Pop-Up

Welkom bij Soof Pop-Up! Wij van Soof hebben onlangs de prachtige locatie van Camping Verkrema en Camping De Schans overgenomen. Gedurende het seizoen van 2022 zullen we de voormalige campingterreinen voortzetten onder het tijdelijke concept Soof Pop-Up camping.

Wat is Soof? Wij van Soof hebben op onze huidige locatie in Rhenen Boutique Parc Soof ontwikkeld. Een prachtige locatie midden in de bossen waar wij duurzame Eco-Lodges hebben gerealiseerd die nagenoeg energieneutraal zijn. Het concept van Soof is om eigentijds te kunnen genieten op bijzondere locaties in het hart van Nederland. Dit concept zullen wij in de komende jaren ook gaan doortrekken op deze prachtige locatie aan de Neder-Rijn. Ons doel is om het terrein voor te bereiden op de toekomst en het duurzaam te gaan vernieuwen. De doelstelling is om in het najaar van 2022 te starten met de voorbereidingen voor de eerste fase van de herontwikkeling. Wil je meer weten over deze ontwikkelingen neem dan contact op met onze collega’s van Boutique Parc Soof in Rhenen, via 0317-762993 of [email protected].


Door de unieke ligging van de camping heb je een mooi uitzicht over het water op de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, je ziet de plezier- en de beroepsscheepvaart aan je voorbijvaren. Bij Soof Pop-Up zijn de kampeerplaatsen verdeeld over meerdere kampeervelden met 4 tot 10 plaatsen. De camping heeft een natuurlijke uitstraling daardoor kun je kiezen voor een kampeerplaats aan het water of tussen de bomen en struiken, aan jou de keuze... met of zonder schaduw! Alle kampeerplaatsen zijn op gras gelegen.

Op onze camping is er de mogelijkheid om maand of (voor)seizoenarrangementen te reserveren. Daarnaast hebben we nu een exclusief HePi-arrangement. Dus wil jij zowel tijdens Hemelvaart en Pinksteren gezellig samen kamperen? Dan kan dat nu bij Soof Pop-Up! Neem je bootje mee en leg deze aan onze aanlegsteigers, zo kun je altijd varen op de mooie Neder-Rijn.

Meer informatie is te vinden op onze site! Heb je een vraag? Dan kun je ons altijd mailen via [email protected] of bellen via 0344-691655, we kijken graag met je naar de mogelijkheden!