Vakantiepark Dierenbos in Brabant

Vakantiepark Dierenbos in Brabant

Kamperen doe je op het gezelligste vakantiepark van Brabant!
Ga er op uit en breng jouw kampeervakantie door op het gezelligste vakantiepark van Brabant: Vakantiepark Dierenbos. Op dit park maak je kennis met de leukste bosdieren, kun je zowel binnen als buiten een duik in het zwembad nemen en vind je diverse andere faciliteiten. Met ruime kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving wordt dit een heerlijke vakantie voor jong en oud.

Diverse ruime kampeerplaatsen
Het vakantiepark beschikt over diverse kampeervelden. Zo zijn er comfort kampeerplaatsen, luxe kampeerplaatsen en VIP kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen beschikken over een stroompunt van 16 ampère. Daarnaast is het op een aantal velden toegestaan een huisdier mee te nemen. De moderne sanitaire voorzieningen en parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van alle kampeervelden. Zo wordt jouw vakantie heel leuk en ontspannend!

Glamping
Wil je graag het plezier van kamperen beleven, maar houd je ook van luxe? Dan zijn de vakantietenten van Vakantiepark Dierenbos geschikt voor jou! Geniet van het comfort van een compleet ingerichte vakantietent met verwarming, keuken en eigen sanitaire voorzieningen. Alle vakantietenten liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten.

Kijk voor meer informatie op: www.dierenbos.nl