Vakantiepark De Kuilart in het waterrijke Friesland

Vakantiepark De Kuilart in het waterrijke Friesland

Kamperen aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kunt u prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er is een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. U kunt uw eigen boot meenemen tijdens het lang kamperen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Naast varen kunt u hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de 7 authentieke Friese steden in de buurt bezoeken.

Type kampeerplaatsen
U kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen (al onze kampeerplaatsen zijn autovrij). Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever het gemak van een stroom-, water-, afvoer- en digitale TV-aansluiting? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Faciliteiten
Ook op het park zelf is ook voldoende vertier; bowlen in onze horeca of een duik nemen in het prachtige subtropische binnen zwembad. Maar daarnaast organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten, kunt u zeil- of surflessen nemen in zomervakantie en zijn er nog vele andere aanwezige faciliteiten en activiteiten.

Honden
Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.

SEP-Cards
Onze douches werken op een SEP-card systeem. In elke douche komt nu een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (per 10 sec douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en het water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

Digitale-tv
Onze leverancier CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij u alleen nog Digitale TV bieden. U heeft hiervoor een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan opvangen. Meer informatie en praktische tips over Digitale TV op De Kuilart.

Partytenten
Op de camping zijn beperkt partytenten toegestaan, alleen grijze party koepel tenten zijn toegestaan.

WiFi
Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. U ontvangt één gratis code voor één apparaat voor de duur dat u bij ons verblijft. Mocht u meer internetcodes wensen dan kunt u deze kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee. Bij een thuis abonnement dient u zich alleen wel eerst thuis aan te melden bij KPN FON voordat u deze codes kunt gebruiken op ons park.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie vragen wij u om tijdig een kampeerplaats te reserveren. Bekijk hier onze verschillende, aantrekkelijk geprijsde kampeerarrangementen. Voor de reservering van een kampeerplaats in het zomervakantie, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Kijk voor meer informatie op: www.kuilart.nl