Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe!

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe!

Camping op de Veluwe voor het gezin
Recreatiepark De Boshoek heeft een prachtige camping op de Veluwe. Onze kindervriendelijke camping op de Veluwe, ligt in Voorthuizen. Een mooi dorp en een goede centrale locatie, want op de Veluwe is veel te beleven en kunt u naast fietsen en wandelen nog veel meer verwachten. Denk aan talloze attracties en bezienswaardigheden; na Florida heeft de Veluwe de grootste dichtheid van attractieparken ter wereld. Kamperen in Nederland op onze camping op de Veluwe is daarom altijd een groot avontuur voor het hele gezin!

Kamperen in Nederland met kinderen
Als uw kinderen genieten, dan heeft u zelf ook vakantie. Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis om te zorgen dat ieder lid van uw gezin de vakantie van zijn of haar leven heeft! Wilt u kamperen, in Nederland of elders, dan is het vinden van de geschikte camping het belangrijkst. Bij de camping van De Boshoek zit u dan goed.

Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er op onze kindervriendelijke camping op de Veluwe 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen op de velden in Voorthuizen ophaalt met de “Keessie mobiel” en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop.

Ook kunnen kinderen naar de Ponyclub, knuffelstal, het sportpark of de enorme speeltuin met glijbaan van 7,5 meter hoog! Voor een kampeervakantie in eigen land komt u naar onze camping op de Veluwe.

Comfort kampeerplaats in Voorthuizen
Elke kampeerplek op De Boshoek is een comfort kampeerplaats voorzien van:

  • 10 ampere elektra
  • Watertoevoer/watertappunt
  • TV-aansluting (coax) met uitgebreid aanbod aan HD-zenders
  • Wifi tegen betaling (aan te schaffen bij receptie)
  • Elke kampeerplaats is 100 tot 120 m2 

Camping met privé sanitair en hoogwaardige sanitaire voorzieningen
Of u nu op onze camping kiest voor privé sanitair of niet, u zult zich verbazen over de kwaliteit van onze sanitaire voorzieningen. Het toiletgebouw voldoet aan alle eisen van deze tijd en legt daar zelfs nog een schepje bovenop. Het toiletgebouw is voorzien van een duurzaam warmwatersysteem. De vloer beschikt over vloerverwarming en er is zelfs een aparte ruimte voor kinderen, met wasbakken op verschillende hoogtes en een leuke aankleding. Voor alle comfort zijn er zelfs 2 vaatwassers aanwezig! In 5 minuten is uw vaat weer schoon en droog! Dat is pas fijn!

Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie.

Kijk voor meer informatie op: www.deboshoek.nl