Over KMDC

De mensen en het bedrijf achter KMDC (Kamperen Met De Caravan)

De mensen achter KamperenMetDeCaravan.nl zijn gedreven en vragen altijd het uiterste van zichzelf. We geven advies, en ontwikkelen met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met onze hele team werken we keihard om onze bezoekers en klanten te verwonderen. Verwonderen betekent voor ons verwachtingen overtreffen, iets anders doen dan een ander doet. Net dat stapje extra zetten voor de bezoeker en klant door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. 

We weten waarover we praten. Zoniet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist. Dat is iets waar we trots op zijn. We verstoppen ons niet achter meningloze acteurs. We zijn transparant, open en eerlijk. KamperenMetDeCaravan.nl verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn altijd kritisch en willen altijd méér. We meten, experimenteren, trekken onderbouwde conclusies en dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. 

Een goed idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet totdat je idee helemaal perfect is, want in onze business ben je dan al te laat. Wij groeien elke dag door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail, geen woorden maar daden.

KamperenMetDeCaravan.nl en KMDC is onderdeel van het bedrijf iDEApoint. iDEApoint is de laatste jaren uitgegroeid tot een creatief en veelzijdig bedrijf met korte lijnen, creatieve daadkracht en een veelzijdige aanpak met visie. De afgelopen jaren heeft iDEApoint een uitstekend track record opgebouwd voor het helpen van  klanten en winnen ruime populariteit in de online wereld en ver daarbuiten.

Bedrijfsgegevens:

KMDC - Kamperen Met de Caravan
Postbus 10
9700AA Groningen

KvK nr. : 59453494
BTW nr. : NL194336748B02

RABOBANK
IBAN: NL44RABO01427.55.230
BIC / SWIFT: RABONL2U