Warning ! This ad has expired. The product or service is not more available (may be)

Caravanstalling de Rottemeren

3 jaar geleden 804 gezienZevenhuizen Zakelijk
  • img
Stalling voor:
Aanhangers
Campers
Caravans
Vouwwagens

Omschrijving


In het Zuid-Hollandse Zevenhuizen aan de Rottekade nr.9 is geopend “Caravanstalling de Rottemeren“.
Dit geheel gerenoveerde en bestrate kassencomplex biedt een goed geoutilleerde en veilige stallingruimte aan caravans, campers, vouwwagens, paardentrailers, aanhangers en boten op trailers.

Veilig en betrouwbaar
‘Caravanstalling de Rottemeren’ is het perfecte aanbod op het juiste moment. Door de grotere belangstelling voor caravans is de stallingruimte ook gegroeid met als gevolg dat veel caravanstallingen nu al vol of bijna vol zitten. Iedereen in Zuid-Holland en wijde omgeving die een caravan heeft of de aanschaf hiervan overweegt, heeft daarom nu een goed adres voor een hoogwaardige en goed verzorgde stalling.

Het complex van meer dan 8000 m2 biedt de geïnteresseerde zowel buiten als overdekt, ruimte voor het veilig stallen van hun kostbare bezit. De voormalige tuinbouwkassen zijn geheel bestraat en bieden een droge, goed geventileerde en ‘zon beschermde’ ruimte. Naast de overdekte ruimte, is er ook buiten royaal ruimte voor het stallen van uw caravan. Op het terrein is water en elektriciteit aanwezig.

Goed bereikbaar
‘Caravanstalling de Rottemeren’ is geheel beveiligd en makkelijk toegankelijk. De locatie ligt aan de  Rottekade nr.9, 2761 EA Zevenhuizen, Zuid-Holland.Heeft een zeer centrale ligging met prima uitvalswegen(nabij A12, A20, A16, Zevenhuizen, Rotterdam, Bleiswijk, Gouda, Zoetermeer, Waddinxveen, Nieuwerkerk a/d IJssel, Moerkapelle, Bergschenhoek etc.)

Alle informatie is te vinden op de website